Kirjoituskutsu

Haluaisitko kirjoittaa verkkojulkaisuun? Nyt siihen on mahdollisuus: Filosofinen kulttuurilehti Paatos etsii kirjoituksia.

Paatoksen perustivat vuonna 2007 tamperelaiset filosofian opiskelijat. Sittemmin tekijä- ja kirjoittajajoukko on monipuolistunut. Vuosien varrella on julkaistu arvioita kirjoista, elokuvista ja konserteista, filosofiaa sumeasta logiikasta huuruilevampiin nietzscheläisiin, huumorijuttuja ja juttuja huumorista, käännöksiä ja eläintarinoita.

Paatos toivookin, että tarjoaisit rohkeasti kirjoitustasi, oli juttusi sitten tiukasti filosofiaa, pohdintaa taiteen tehtävästä yhteiskunnassa tai vaikka narratologinen analyysi Kauniista ja rohkeista. Tutkijana voit käyttää tilaisuutta hyväksesi kertoaksesi työsi tuloksista laajemmalle yleisölle. Jos taas olet opiskelija, juttusi voi pohjata esimerkiksi tutkielmaan. Eikä mikään estä tarjoamasta julkaistavaksi vaikkapa filosofiahenkistä sarjakuvaa.

Juttutarjoukset ja -ideat voi lähettää osoitteeseen paatos@paatos.fi

Paatoksen uudet sivut löydät osoitteesta www.paatos.fi

Arkiston kautta pääset käsiksi myös vanhempiin lehtiin ja kirjoituksiin

Paatos löytyy myös Facebookista ja Twitteristä (@paatos_lehti)

Terveisin päätoimittajat
Janne & Juho
paatos@paatos.fi
www.paatos.fi
@paatos_lehti